dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

9 december: MF/MB/

Namnet står möjligtvis för My Favourite Moon Boots och de har tagit sig från Bollnäs till Malmö och är nu på väg vidare ut i stratosfären. I år släppte de sitt andra album Folded. Jonas Appelqvist gav skivan en 8:a i betyg och kallade det ”Bra/skit/”.

Vilket är årets album?
Delta SpiritHistory From Below

Vad kommer ni att minnas från musikåret 2010?
Främst att Malmöscenen blommade ut på riktigt. Det har dykt upp så SJUKT mycket grymma band. Won, Beast, Pets or Food, Ved, Terrible Feelings, Skeppet, This is Head med flera. Skivbolag startas/kommer igång igen, fantastiska klubbar blåser på och folk är allmänt jävligt peppade.

Vad ser ni fram emot 2011?
Vi ser fram emot att få tillbaka vår trummis Erik efter den olycka som drabbade honom i höstas. Annars hoppas vi på en episk festivalsommar och en massa intressanta ”andra plattan”-släpp från band som debuterade 2009 och i år. Även nytt MF/MB/-material, givetvis. Det ska bli kul att höra vad vi lyckas snickra ihop.

The Fine Detail – MF/MB/ from MF/MB/ on Vimeo.

Marie Lindström

Publicerad: 2010-12-09 00:00 / Uppdaterad: 2010-12-05 13:37

Kategori: Julkalendern 2010

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig