dagensskiva.com

48 timmar

Video

Dagens videor: Mariah Carey med Nicki Minaj och Ne-Yo

Mariah Careys tolfte album, Memoirs Of An Imperfect Angel, har som bekant inte sålt speciellt bra. Redan i höstas var det snack om att albumet skulle re-releasas i en remixad version, med gäster på varje remix, som även skulle inkludera några låtar som inte blev utvalda till den första versionen av albumet. Så ska det också bli.

Marknadsföringen av Memoirs Of An Imperfect Angel stannade upp helt för ett par veckor sedan, och nu är det bara re-releasen med titeln Angel’s Advocate som gäller. Det nya albumet släpps den 30 mars. De två första singlarna är remixerna av Up Out My Face som gästas av (alltid lika grymma) Nicki Minaj och Angel’s Cry, där Ne-Yo är med.

Gästerna på de övriga remixerna är bland andra Mary J. Blige, Big Boi och Gucci Mane.


Up Out My Face (Feat. Nicki Minaj)


Angel’s Cry (Feat. Ne-Yo)

Karin Lillbroända

Publicerad: 2010-01-29 11:54 / Uppdaterad: 2010-01-29 11:54

Kategori: Dagens video, Video

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig