dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

24 december: Deportees

Deportees har gjort en av årets finaste skivor – Under The Pavement – The Beach. Anders Stenberg svarar på frågorna.

  1. Vilket är årets album?
    Animal CollectiveMerriweather Post Pavilion
  2. Vad kommer du minnas från musikåret 2009?
    Det bästa minnet från 2009 är nog tidsresan som vi fick göra när vi spelade på en festival utanför Växjö som hette Tyrolen Lever. Inget i omgivningen avslöjade att året inte var 1970-78. En ganska sjuk känsla men väldigt underhållande. Annars är det förmodligen den fina känslan av alla som peppat upp på vår skiva. Det känns som en skön bekräftelse på att allt slit inte var för ingenting. När man snöar in på något och sen känner att man inte verkar i ett vakuum. Det var skönt, missförstådda genier i all ära, men det är fint att bli förstådd också.
  3. Vad ser du fram emot 2010?
    2010 – Hoppas på ett sjukt starkt musikår och att vi förhoppningvis lyckas spränga landsgränserna med Deportees. Det är great i Sverige men man kan bara spela ett begränsat antal gånger i de större städerna.


Deportees skapar en festival med grymt upplägg.

Marie Lindström

Publicerad: 2009-12-24 00:00 / Uppdaterad: 2009-12-15 13:37

Kategori: Allmänt, Julkalendern 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig