dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

23 december: Matilda Berggren i Mixtapes & Cellmates

ROX innebar en vändning för både Mixtapes & Cellmates och deras publik. Borta var förinspelade backtracks och ituklippta samplingar, in rullade Marshallförstärkarna och livetrumsetet. Resultatet blev en mognare och mer homogen ljudbild som mer än någonsin drog mot nittiotalets svenska indierockscen. Bandets basist berättar för dagensskiva.com vad hon tyckte om året.

  1. Vilket är årets album?
    Florence ValentinSpring Ricco. Det bara är så.
  2. Vad kommer du minnas från musikåret 2009?
    Att jag faktiskt gick på en del fantastiska konserter trots att jag i vanliga fall inte alls gillar att göra det. Såg till exempel ovanstående band några gånger och Bruce Springsteen två gånger. Jag väljer mina konserttillfällen noga, men då är det också jävligt bra.
  3. Vad ser du fram emot 2010?
    Jag ser fram emot att spela. Det gör jag alltid. Och jag ser fram emot resor jag kommer göra. Gärna i kombination med att spela. När de sakerna infaller känns det alltid som att allt är perfekt. Total lycka! Och så ser jag rent allmänt fram emot ett bättre år än skitåret 2009.

Publicerad: 2009-12-23 00:00 / Uppdaterad: 2009-12-01 18:51

Kategori: Julkalendern 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig