dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Ny rockfestival i Gävle samtidigt som Hultsfred

Getaway Rock Festival heter den nya festival som arrangeras i Gävle 8–10 juli i sommar, samma helg som Hultsfredsfestivalen går av stapeln. Och Cavalera Conspiracy, Mustasch, Wolf och Deathstars är de första banden ut.

Anledningen till att just Gävle blev den ort där festivalen går av stapeln är läget – festivalen nämner tillgängligheten med tåg och närheten till flera stora mellansvenska städer som det centrala. Festivalen ämnar också erbjuda ett lite mer städad upplevelse; man ska inte behöva bo på en lerig camping och man ska kunna sitta ner och äta med kniv och gaffel.

Tomas Lundström

Publicerad: 2009-12-15 12:34 / Uppdaterad: 2009-12-15 12:35

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig