dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

10 december: Million Stylez

Etiketter

Kenshin Iryo aka Million Stylez från Sollentuna döljer sig bakom lucka nummer 10.

  1. Vilket är årets album?
    J-sonNever Half Stepping
  2. Vad kommer du minnas från musikåret 2009?
    Jag tycker det kom en del bra musik under 2009 men samtidigt väldigt mycket kass musik just för att texterna blir bara allt grövre och idiotiska för varje år. Det verkar inte finnas någon gräns på vad artister skriver om nu för tiden. Inga namn nämnda, ni får räkna ut det själva, hahaha. Det har helt klart varit en väldigt elektronisk era på gott och ont. Personligen så gillar jag det soundet bara man gör det originellt och med kvalitet men jag föredrar organisk musik skapad med riktiga instrument.
  3. Vad ser du fram emot 2010?
    Jag ser fram emot att höra all ”bra” musik som ska komma, dessutom så är jag verkligen taggad på att släppa mitt efterlängtade (enligt mig själv) album Everyday som kommer ut tidigt nästa år. Utöver det är det bara en massa turnerande runtom i världen medan jag kommer jobba på nästa skiva så det är bara ”the same ol´ same ol´”. Jag kan bara tacka gud för denna underbara välsignelse!

Marie Lindström

Publicerad: 2009-12-10 00:00 / Uppdaterad: 2009-12-08 10:23

Kategori: Allmänt, Julkalendern 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig