dagensskiva.com

48 timmar

Text

West Coast Riot: Raised Fist

Etiketter

Norrlands hardcoreveteraner fokuserar, trots nytt album (The Veil of Ignorance) som släpps i september, på 2006 års Sound of the Republic, gör det med den äran och ger publiken en stor dos kompromisslös hardcore.

raisedfist1

Daniel Holmgren & Alexander Hagman, Raised Fist
Foto: Sofia Qvarnström, Sproduction.com

Och det är klart, bandets katalog i allmänhet och senaste albumet i synnerhet är en låtskatt att ösa ur. Ur den synvinkeln är låtvalet mer än motiverat, jag hade dock sett att nytt material hade högre prio.

Dessa invändningar och att man bitvis tog onödigt lång tid på sig mellan låtarna till trots bjuder man plikttroget på en svårslagen hardcoreshow och ja, allt är som sig bör! Alle, sångaren som från och till upphäver tyngdlagen, berättade senare på efterfesten att nya skivan kommer att knäcka och att döma av de smakprov vi fick till livs är jag beredd att hålla med.

raisedfist4

Alexander Hagman, Raised Fist
Foto: Sofia Qvarnström, Sproduction.com

Raised Fist – ett band att lita på.

Publicerad: 2009-06-28 12:51 / Uppdaterad: 2009-06-28 22:01

Kategori: Festivaler, Konsert, West Coast Riot 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig