dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

The Hives klara för Sonisphere

Sonisphere, den ambulerande festivalen med Metallica i spetsen, som stannar till i Hultsfred Folkets park den 18 juli, presenterade ett knippe nya artister i dag. Och det är stora namn den här gången också, där besökarna bjuds på såväl svenska band som thrash metal.

The Hives kommer nämligen att göra sin enda festivalspelning på just Sonisphere och får sällskap av The (International) Noise Conspiracy. Dessutom kommer även amerikanska Machine Head och Anthrax att spela och därmed dryga ut ett redan digeret startfält som innehåller namn som Mastodon och Meshuggah.

Sonisphere väntas presentera ytterligare ett par band som kommer att uppträda på någon av festivalens två scener.

Tomas Lundström

Publicerad: 2009-04-21 10:14 / Uppdaterad: 2009-04-21 10:28

Kategori: Festivaler 2009, Nyhet, Sonisphere 2009

4 kommentarer

Hehe!!! Fin bokning! Blir en hemresa från Staterna då!! Även om jag trivs i Miami!! Men Hives går före ALLT!!! Även min avhandling!!!

Primal Oregistrerad 2009-04-21 12:28
 

Äh. Nu blev jag nästan lite sugen. Anthrax, alltså.

Patrik Hamberg Redaktionen 2009-04-21 13:07
 

Åh fy fan, nu blev jag riktigt, riktigt glad. Beställde biljetter för någon månad sedan (främst på grund av Metallica och Mastodon) med förhoppning om att de skulle komma med ett par till riktigt bra band. Var lite smånervös när beskedet dröjde, men envisa rykten om både Anthrax och Machine Head höll hoppet uppe. Och det visade sig stämma, och dessutom kommer jag äntligen få se THE HIVES live! Så jävla underbart!
Sedan är ju resten av banden inte fy skam heller, Lamb of god, Primal Scream och TINC ska också bli riktigt kul att se.

”Plus two more names to be announced”, ska bli riktigt intressant. Får de även med sig Nine Inch Nails och något band utav Down, Alice in Chains, Killing Joke eller för all del Slipknot till Sverige så är min lycka gjord.

Bamse Oregistrerad 2009-04-21 19:06
 

Down vore mitt motiv. Eller Sleep.

Medlem 2009-04-22 00:39
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig