dagensskiva.com

48 timmar

Text

Vad gör Martin Sjölander här?

Jo, gratis är gott minsann. Min avsikt här på dagenskiva.com är likt många andra att skriva om bra musik. Detta blir för mig en självklar uppgift tillsammans med faktumet gratis skivor hemskickade till min brevlåda.

För min del blir det mest svensk pop som kan relateras till Fibes Oh Fibes, Håkan Hellström, Juvelen eller Detektivbyrån. Tittar vi utanför Sveriges gränser kan det bli något i stil med Phoenix, Vampire Weekend eller MGMT.

Sammantaget gillar jag spännande musik som blandar gamla vanor inom musikbranschen med nya stilgrepp. Vet du någon musik som passar in i bilden jag försöker förmedla? Skicka då ett mejl till mig.

Jag tror jag kan ta kritik så tycker du något är knasigt, låt mig få veta.

Martin Sjölander

Publicerad: 2009-01-16 00:00 / Uppdaterad: 2009-01-17 16:35

Kategori: Krönika

2 kommentarer

”att upplysa den svenska befolkning med bra musik” är kul om man läser det som drottning Silvia :D

Medlem 2009-01-16 08:36
 

Ibland får även skåningen till det….

Erik Oregistrerad 2009-01-16 10:08
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig