dagensskiva.com

48 timmar

Tävling

Vinn biobiljetter + soundtrack till The Wackness

Vi har fått fem par biobiljetter att kränga till filmen The Wackness. Vinnaren av förstapriset får även soundtracket till filmen.

Det här är storyn:

Det är sommaren 1994. Den unga langaren Luke Shapiro försöker komma till rätta med livet som ung vuxen i New York City trots ständiga problem med sin trassliga familj, falska vänner och obefintligt kärleksliv. Han lyckas byta till sig terapitimmar mot marijuana hos den inte helt stabila psykiatrikern Squires, vars äktenskap befinner sig i kris, samtidigt som han blir huvudlöst kär i Squires styvdotter. The Wackness är en film om att bli vuxen, om att bli kär och få sitt hjärta krossat men ändå våga leva, trots allt. Allt till tonerna av Notorius B.I.G., Craig Mack och KRS-One.

Filmen innehåller sådana mänskliga motpoler som Method Man och Mary-Kate Olsen. För att lägga beslag på ett pris vill vi att du svarar på dessa frågor:

1. Vilken av de otaliga rapper-turned-actor tycker du är bäst och varför?
2. Vilken var sommarplågan nummer ett år 1994?

Skicka svaret på ett vykort märkt hippetihoppfilm till marie@dagensskiva.com senast Torsdag 13 November för en chans att vinna ett av fem priser.

Marie Lindström

Publicerad: 2008-11-06 22:48 / Uppdaterad: 2008-11-06 22:48

Kategori: Tävling

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig