dagensskiva.com

48 timmar

Video

Flipp eller flopp: Estelle, Hollywood Holt och Santogold

Jag vet jag vet. Det var ett tag sen sist, men nu är jag tillbaka med en ny omgång videor som ni får hylla eller såga. Flippa eller floppa, gärna med en kommentar. Är videon bra eller dålig? Svänger låten eller inte? Jag väljer, ni tycker. Precis som vanligt. Håll tillgodo.

Vill du önska en video till nästa omgång eller tipsa mig om något går det bra att lämna en kommentar eller skicka ett mejl till:
hamberg@dagensskiva.com


Estelle Pretty Please
Att Estelle spelat in ett av årets finaste soulpopalbum är väl ingen hemlighet? Här kommer en söt video som får mig att tänka på både Grace of My Heart och Dreamgirls. I videon syns Jack Splash, men inte Cee-Lo som trots allt sjunger en bit av låten. Han hade väl fullt upp med Goodie Mob-återföreningen.


Hollywood Holt Hollywood
Jag hade ju tänkt skriva om att både Kissey Asplund och Ms Jack Davey skrivit små hyllningar till Hollywood Holt och hans mixtape Holt Goes to Hollywood, men det verkar aldrig riktigt bli av. Nu har han i alla fall släppt en video till Hollywood, så det får väl räcka med att nämna det så här. Och om det är ok med både Kissey och Ms Davey är det ok med mig.


Santogold Lights Out
Av någon anledning missade jag helt att lyssna på Santgold när hon släppte sitt debutalbum i våras trots att jag gillade åtminstone någon remix av L.E.S. Artistes. Det skrevs kanske lite för mycket om M.I.A.. Men så släppte Diplo fina mixtapet Top Ranking Santogold – A Diplo Dub och sen gav RCRD LBL bort Your Voice. Och jag inser att jag kanske borde ge henne en chans.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2008-08-20 16:06 / Uppdaterad: 2008-08-20 22:13

Kategori: Video

4 kommentarer

Flip, flip, flip.

Medlem 2008-08-20 17:49
 

Äntligen tillbaka! Nu ska jag bara lyssna också.

Emma Oregistrerad 2008-08-21 09:16
 

Flopp, flipp (på gränsen), flipp (på gränsen, I’m a lady-remixen är 100 ggr bättre)

Emma Oregistrerad 2008-08-21 09:27
 

1. FLOPP! Lam, liksom.
2. FLOPP! Åh herregud, jag orkade inte ens lyssna klart.
3. FLIPP! Faktiskt. Fängslande faktorer… Färgerna? Figurerna? Fantasin? F-durskalan? Frågornas följdsvar… frånvarande.

Medlem 2008-08-22 22:49
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig