dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Pugh, Loffe och Jojje har spelat in nytt ihop och ger sig ut på turné

Pugh Rogefeldt, Janne ”Loffe” Carlsson och Jojje Wadenius spelade tillsammans på Pughs två första klassiska album. Efter att ha lirat live tillsammans under 2006 och 2007 som Pugh-69 tändes idén om att spela in något tillsammans igen. I höstas hittade de tiden och gick in i studio tillsammans med basisten Ulf Jansson. I sommar kommer de att ge sig ut på turné tillsammans och en av de bokade spelningar är i Karlskoga på festivalen med det märkliga namnet Putte i Parken (som dessutom bokat namn som Håkan Hellström, Anna Järvinen, The Soundtrack of Our Lives och Maia Hirasawa) och Peace & Love i Borlänge.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2008-03-17 17:45 / Uppdaterad: 2008-03-17 15:01

Kategori: Nyhet

4 kommentarer

”Pughs två första klassiska album.” han har alltså gjort minst tre klassiker? den uppfattningen är du nog ensam om.

Medlem 2008-03-18 11:28
 

Detta är alltså 68-generationens motsvarighet till Trio Me Bumba? Som om några år kommer att servera underhållning på diverse äldreboenden mellan den vegetariska pytten och bytet av stomipåsar. ”Hog Farm…där satt dom allihop å tände på!”.

Stängd Gylf Oregistrerad 2008-03-18 12:16
 

Nej, nu snackar ni smörja.
Pugh is the shit.

Lyssna in er lite, och gå sedan på ett gig.
Han är tung. Och inget sånt där hippeti-hop.

Men visst kommer han att lira på äldreboenden.
Bland tatuerade hängrövar och piercade nipplar i knähöjd.

Valier Oregistrerad 2008-04-16 17:10
 

varje dag 1974 efter dagen på Tomtbergaskolan tog jag mig till biblioteket i Huddinge för att lyssna på PUGH… för mig är de här 2 albumet the shit! Snacka om klassiker. Jojje har jag följt karriären på alltmedan han spelade med Steely Dan osv.

Deevo Oregistrerad 2008-06-27 22:30
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig