dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Raised Fist till Emmaboda

Nu presenterar Emmabodafestivalen sina första artister till 2008 års festival, en festival där de enligt egen utsago ska skaka av sig indieoket. Och det finns några aningen uppseendeväckande akter i släppet, i alla fall om man har tidigare års Emmabodafestivaler i åtanke.

Raised Fist tillsammans med Perkele och Gatans lag finns nämligen med, tre bokningar som hade varit aningen malplacerade på gamla goda Emmabodafestivalen. Möjligen är det inte särskilt oväntat att punken finns med i bilden med tanke på Rasslepunken som anordnades förra året, men ändå: det är nya tider nu och det ska bli spännande att se vart det här bär.

Utöver punktrion finns dessutom en hel del kvalitativa popbokningar och en dos elektroniskt. Biljetterna finns att köpa redan nu och betingar ett pris på 495 kronor.

Samtliga bokade artister hittills:

Raised Fist
Familjen
Detektivbyrån
Miss Li
Those Dancing Days
Early to Bed
Perkele
Gatans Lag
Dreamboy
Thermostatic
CK
Tikkle Me
Almedal
Hästpojken

Tomas Lundström

Publicerad: 2007-12-20 12:42 / Uppdaterad: 2007-12-20 12:43

Kategori: Emmaboda 2008, Nyhet

3 kommentarer

Varför?

Medlem 2007-12-20 21:10
 

Verkar ju bli hur bra som helst! Hæstpojken, Those Dancing days, Almedal o Raised Fist ær mumma.

Medlem 2007-12-21 09:48
 

Blir lite irreterad när det sägs att de försöker skaka av sig indiestämpeln. För indie är jävlig bra och spännande och framförallt skiljer sig väldigt mycket från sveriges samt världens urkassa mainstream scen. Fy fan.

Detta bandsläpp var sjukt bra med fortfarande en hel del indiepop samt elektropop. Hoppas de fortsätter i den linjen för det är nog det som emmaboda publiken vill se och ingen jävla mainstreammusik,då kan man ju åka till [sätt in en annan valfri festival här] istället.

Iaf så tror jag att Emmaboda blir riktigt riktigt bra iår.

Chrisse Oregistrerad 2007-12-22 15:57
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig