dagensskiva.com

48 timmar

Artikel

Hultsfred 2007: Första dagen avklarad

Den första dagen av årets upplaga var tämligen slätstruken. Det hela startade bra med ett Flogging Molly på topp. Vädret och en god tillströmning av folk gjorde konserten till den start man alltid önskar sig.

Klockan fyra var det dags för festivalens höjdpunkt och antagligen årets höjdpunkt, Converge! Dessvärre blev denna höjdpunkt en konsert i mängden. Tomas fick rätt när han hånskrattade åt mina förväntingar med orden ”du kommer bli så jävla besviken”. Ljudet var under all kritik, scenvalet värdelöst och alldeles för många tonåringar i pilotbrillor och balla kepsar som skulle fulröja gjorde det till hela till en halvdan upplevelse.

Från att ha varit pepp och laddad gick luften ur mig. Tack och lov är jag lättroad så en vildsvinskebab och ett par öl lättade upp humöret och med raska steg begav jag mig till Thunder Express och fick mig en dos rock. Strängen sköter sin gitarr med bravur och har en röst som funkar ypperligt live.

Korn och Hatebreed fick stryka på foten ofrivilligt eftersom Rockparty har en organisation som uppenbarligen inte kan kommunicera internt. Det är ingen höjdare att riva ett tält och dona med packningen för att en halvtimme senare göra om allt igen.

Torsdagen avslutades med Timbuktu och Svenska akademin vilket jag inte hade planerat. Jag tycker båda två är ganska kassa, men uppenbarligen var det tillräckligt bra för att stanna kvar och ta några taffliga danssteg. Lättroad med andra ord och tur är det för annars hade jag längtat hem mer än vad jag gör nu.

Publicerad: 2007-06-15 14:25 / Uppdaterad: 2007-06-15 14:29

Kategori: Artiklar, Hultsfred 2007

5 kommentarer

Man vet att man inte är tonåring längre när man längtar hem redan första dagen.

Medlem 2007-06-15 14:36
 

Seriöst var det ingen av er som såg Justice?…

Medlem 2007-06-15 14:51
 

Precis, vad hände med Justice?

Kan ni utveckla det där med rockparty o intern kommunikation lite mer? Blev väldigt nyfiken på va fan
som hände.

Medlem 2007-06-15 15:50
 

mast: imorgon möter jag upp resten av redaktionen. ar ni fixat sovplats till mig?!?

Medlem 2007-06-15 20:35
 

hur kaN du integå på GHOSTFACE!!!

Medlem 2007-06-15 21:29
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig