dagensskiva.com

48 timmar

Video

Nattvideos

Det var visst ett tag sedan Teenage Bad Girls skiva kom ut. Videon är relativt ny, dock. TBG gav ut debuten CocotteVitalics bolag Citizen, och kan förmodligen sägas tillhöra den franska smutselectroscenen (med Justice i spetsen), om man nu vill tala om sådant. Bandnamnet är sunkigt, men nog om det, här är Cocotte. EGG-cellent.

Och till något helt annat: engelska Battle (ej att förväxla med Battles) släppte en första ep på Transgressive i höstas, och det börjar så småningom närma sig albumsläpp. The Longest Time, från kommande Break the Banks (augusti 07):

Martina Nordman

Publicerad: 2007-06-05 03:03 / Uppdaterad: 2007-06-05 03:03

Kategori: Allmänt, Video

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig