dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

(Inte) Black Sabbath på turné utan Ozzy

Eller egentligen inte. För när Ronnie James Dio återvänder till platsen bakom mikrofonen framför Tony Iommi, Geezer Butler och Bill Ward väljer kvartetten att kalla sig för Heaven and Hell. Som de flesta minns är det också namnet på den första skivan med Dio som sångare i Sabbath. Turnén sätter igång under början av nästa år.

Vi antar att det ligger någon sorts upphovsrättsbråk bakom namnvalet. Vi frågar oss också vad som händer med den planerade nya Sabbath-skivan med Ozzy vid mikrofonen. Och för den delen turnén de skulle ut på nästa höst. Får man anta att Sharon Osbourne inte jublar hemma hos The Osbournes.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2006-10-26 11:07 / Uppdaterad: 2006-10-26 11:07

Kategori: Nyhet

5 kommentarer

Så skönt. Sabbath var bäst med Dio. Precis som Van Halen var bäst med Sammy Hagar.

Sen är det stora frågan om man ska åka till Norge för att se Iron Maiden eller inte. För de är, och var, ju faktiskt bäst med Bruce och eftersom jag inte såg dem när jag gillade dem "på riktigt" kanske man borde passa på nu när chansen bjuds på äldre dar…

Patrik Ekelöf Medlem 2006-10-26 19:32
 

Who cares about Iron Maiden liksom. NÄR KOMMER H&H HIT????????

Medlem 2006-10-26 22:53
 

det är aldrig försent Patrik Ekelöf.

Medlem 2006-10-28 13:33
 

"Precis som Van Halen var bäst med Sammy Hagar". Vad fan e det för skitprat! Jag och Diamond Dave tycker VH var bäst på första plattan sen gick det utför. Sammy Hagar?!? En jävla tönt! Jämförbar med Fabio och Hesselhoff. En mupp!

Medlem 2006-10-31 13:57
 

Sabbath bäst med Dio??? Van Halen bäst med Hagar??? Är du helt galen, människa? "Heaven and Hell" är en helt OK skiva men den låter ju inte ens som Sabbath, inga tunga, fläskiga riff alls, skulle lika gärna kunna vara en Rainbow skiva med en nedtonad Blackmore. "Mob Rules" har lite tyngre gitarrljud och känns aningen mer Sabbath men riffen är inte särskilt bra alls.

Van Halen bättre med Hagar är inte ens värt att kommentera, så sanslöst dumt är det.

BTW, Iron Maiden var bäst med Paul DiAnno…

Medlem 2006-11-01 05:33
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig