dagensskiva.com

48 timmar

Text

Spelglädje

Dismember
Led stage, 20.00

En rejäl dos klassisk death metal är vad som möter mig när Dismember äntrar scenen. Precis vad man kan förvänta sig alltså. Och det är en väldigt sympatisk konsert måste jag säga. Inget knussel, rakt på sak och framfört på ett avslappnat sätt. Dismember trivs på scen, de utstrålar en spelglädje av sällan skådat slag och att fortfarande ha den känslan nästan 20 år in i karriären är få förundrat inbillar jag mig. Känslan ger bandet energi och det är riktigt bra ös.

Två saker förvånar mig. Dels det mycket märkliga ljudet inledningsvis, dels att de river av ”Override of the Overture” så pass tidigt som de gör. Fast det gör mig inget, då det är min favoritdänga med bandet och vi hade planerat för ett matintag strax efteråt.

Tomas Lundström

Publicerad: 2006-08-07 15:04 / Uppdaterad: 2007-11-29 00:00

Kategori: Gates of Metal 2006, Konsert

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig