dagensskiva.com

48 timmar

Recension

Hermano: Live at W2
Live at W2 (CD) Hermano
2005
Suburban Records
6/10

Långt nog

Lyssna

Sök efter skivan

Två kvalitetsaspekter för skivor brukar vara när de kommer från det holländska promobolaget Evil Bitch 666 och innehåller medlemmar från Kyuss. Hermano ståtar med John Garcia.

”Live at W2″ är som titeln antyder en liveplatta, inspelad på klubben W2 i Holland. Det är en kavalkad av stoner rock, om än av det mer rockiga slaget. Covern på AC/DC:s gamla örhänge ”TNT” ger kanske en liten vink av vart åt det barkar.

Jag var tidigare inte bekant alls med bandet och kanske var det lika bra. Men jag måste säga att det är en överraskande skön platta. Måhända har den inga direkta höjdpunkter, men en väldigt hög lägstanivå. Troligen kommer jag heller inte att kolla upp de tidigare skivorna av bandet. ”Live at W2″ täcker mina behov.

Publikresponsen kunde kanske ha varit större med tanke på hur svängigt de framför sin rock 'n' roll, men det är egentligen inte publiken man vill höra: man vill höra ett tajt och sammansvetsat liveband som ger järnet. Och det får man här,

”Live at W2″ är egentligen bara en svettig, svängig och skön rockplatta. Men vid rätt tillfälle räcker det långt nog.

Tomas Lundström

Publicerad: 2006-01-09 00:00 / Uppdaterad: 2007-12-12 18:57

Kategori: Recension | Recension: #3564

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig