dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Nytt album från New Order

I februari nästa år är det dags för nästa album från New Order. Albumet, som ännu saknar titel, är till största del producerat av Stephen Street, men även namn som John Leckie och svenske Tore Johansson nämns. Dessutom ska bandet ha arbetat med Brian Higgins (som bland andra producerat Kylie Minogue, Girls Aloud), men de låtarna ska inte ha blivit färdiga i tid till albumet.

Rykten säger att gruppen den här gången ska leta sig bort från det rockigare soundet på ”Get Ready” och söka sig tillbaka till det mer elektropoppiga igen. På officiella sajten är det alltjämt bara tre av medlemmarna som syns i huvudet, så vi kan nog gissa att även nästa skiva blir utan Gillian Gilbert.

Tack till Markus som tipsade.

Ola Andersson

Publicerad: 2004-11-16 18:58 / Uppdaterad: 2004-11-16 18:58

Kategori: Nyhet

7 kommentarer

Ett New Order album utan Gillian är lika intressant som Joy Division med Ian Curtis, d.v.s inte alls,

Gäst Oregistrerad 2004-11-16 19:08
 

kanske märkte de andra efter 20 års samarbete att gillian saknade något de hade; en penis!

Medlem 2004-11-16 19:22
 

En ny New Order-skiva som låter som Technique kan bli ungefär hur bra som helst. Get Ready var en besvikelse just för att den var mer rockorienterad. Ja, eller för att den var väldigt usel när den nådde sina dalar, men det är förstås kommet av det förra, då.

Medlem 2004-11-16 22:37
 

Åh, spännande! Äntligen har grabbarna hittat ut ur lager och footie-dimman igen! Fräscht!

Gäst Oregistrerad 2004-11-17 08:38
 

Man kan inte annat än hoppas på att detta projekt går bra! Känns som utgången är lite oklar för att bandet har gjort så mycket bra och att det kan vara svårt att upprepa… Men jag ser positivt på detta!!!

Gäst Oregistrerad 2004-11-18 16:34
 

Och dom med. Verkar som om 2005 blir dom nygamla dinosaurie bandens återkomst. Depeche, New Order osv osv. När återbildas Stone Roses? När gör trött-Gallagers Oasis sin STORA comeback? I Svergie? Thåström och Chrille Falk återbildar Imperiet? Popsicle gör ny platta? Näh fy faen….

Gäst Oregistrerad 2004-11-19 11:26
 

tror att detta kan bli riktigt bra. hoppas de letar sig tillbaka till soundet på technique

Gäst Oregistrerad 2004-11-21 13:26
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig