dagensskiva.com

48 timmar

Text

Patrik E fattar ingenting

Är bara timmar kvar till avfärd nu och jag har fortfarande inte packat. Å andra sidan har jag nog inte ens fattat att jag ska ner till Småland även i år.

Lovorden över årets program har haglat likt det på festivaler obligatoriska regnet. Det har sagts och skrivits så mycket über-positivt att jag var tvungen att ta en extra titt innan jag knackar ner dessa ”sista minuten”-rader och faktum kvarstår: jag fattar inte det fantastiska med årets line-up.

Folk säger ”Men Morrissey är ju hur stort som helst!!!” Det är möjligt, men för mig är han inte mer spännande än vilken annan artist som helst som jag inte har någon som helst relation till. Halv-ok pop. Varken mer eller mindre.

Alicia och Mary J på Hawaii känns väl inte heller som om de platsar i skaran ”mina drömbokningar”. Överhuvudtaget känns Hawaii rätt ointressant för mig. Det är väl mest Pixies, PJ, Soulfly och fotbollen som lockar. Tänk om Beastie Boys hade kommit. Eller Missy. Fast hon är ju inte sådär värst bra på att komma ändå så det kanske kvittar nu att hon bokades till fel festival…

Men oavsett om inte programmet redan är fullt med inringade och förkryssade band och tider så ska det bli fantastiskt skönt att komma ner och ta premiärsvängen över området och komma i festivalstämning. Blandningen av bekanta miljöer och ansikten är garanter för att det blir så.

Det är bara att hoppas att min sambo de kommande fyra nätterna – redaktör Hamberg – har lyckats spänna upp tältet ordentligt och att man inte kommer sakna rödtottarna därhemma alltför mycket.

Men nu måste jag lägga ner för att åka och hämta den laddning pocketar som kommer till Örebro när som helst. Det stora lasset på 5 000 ex är på väg ner till Småland och det ska bli S-Å J-Ä-V-L-A K-U-L att stå i vårt tält och dela ut den.

Önskelista över fullt bokningsbara ”sista minuten”-vikarier

Teddybears STHLM
The Latin Kings
Kristofer Åström

Ses på plats!

Patrik Ekelöf

Publicerad: 2004-06-16 10:46 / Uppdaterad: 2004-06-16 10:46

Kategori: Krönika

2 kommentarer

fattar man inte morrissey ska du kanske stanna hemma o lyssna på sepultura och ge din biljett till bättre behövande.

emjay Oregistrerad 2004-06-17 23:05
 

Faktum är att det fanns gott om andra artister på plats. Men tack för tipset!

Patrik Ekelöf Medlem 2004-06-20 11:45
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig