dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

T(I)NC skriver nytt och släpper live-skiva

The (International) Noise Conspiracy är just nu i Umeå där bandet skriver nya låtar till deras nästa album, enligt den officiella sajten. De har hittills fått ihop 20 låtar som kanske dyker upp på nästa skiva, som enligt obekräftade rykten kommer produceras av Rick Rubin.

Dessutom släpper bandet en till live-skiva på Jonas Kullhammars DIY-bolag Moserobie. Inspelningen är från Oslo Jazz Festival från förra sommaren där Kullhammar gästade med sin saxofon och Sven-Erik Dahlberg spelade piano. Skivan kommer innehålla en ny låt som inte släppts någon annan stans. Skivan kommer bara säljas på postorder och vid konserter.

Under sommaren spelar Dennis live med The Lost Patrol och Inge med Totalt Jävla Mörker.

Kal Ström

Publicerad: 2003-07-09 00:25 / Uppdaterad: 2003-07-09 00:25

Kategori: Nyhet

8 kommentarer

Detta enligt Västerbottens Kuriren.

Umeband till Los Angeles

Svenska bandet The (International) Noise Conspiracy tar hjälp av den amerikanske producentlegendaren Rick Rubin på nästa platta. I augusti reser Umeåbandet till Los Angeles för att spela in skivan, skriver Metro. Vi kommer att skriva låtarna, sedan ska det bli väldigt intressant att se vad Rick Rubin kan göra med dem. Jag är övertygad om att han kan få fram saker ur bandet som vi aldrig skulle få fram själva, säger sångaren Dennis Lyxz n.40-årige Rick Rubin var med och grundade skivbolaget Def Jam. Han har bland annat producerat Beastie Boys, Public Enemy, Johnny Cash och Red Hot Chili Peppers. Det var Rubin själv som kontaktade The (International) Noise Conspiracy efter en konsert och bad om att få inleda ett samarbete. Ännu är det inte klart när skivan ska släppas. (PM)

Gäst Oregistrerad 2003-07-09 07:50
 

Kontraktet med Rubin är inte påskrivet. Så helt klart är det inte. Dennis räknar väl kallt med att det ska bli klart och slinter med tungan när han snackar med nån journalist.

Gäst Oregistrerad 2003-07-09 10:39
 

Visst kan han ha lätt för att slinta med tungan…

Gäst Oregistrerad 2003-07-09 11:16
 

grymt bra band som det som tur är inte alls är trendigt att gilla.

Gäst Oregistrerad 2003-07-09 12:39
 

I augusti kommer weezer börja spela in sin nya platta med just Rubin som producent och jag tror inte han har producerar två olika projekt samtidigt….

dessutom har dem inte råd med honom!

Gäst Oregistrerad 2003-07-09 13:04
 

Tobbe, det har dom, du vet väl inget om deras nya kontrakt heller…

Gäst Oregistrerad 2003-07-09 18:58
 

Ni har ju ingen som helst koll.

Kontraktet är skrivet för länge sedan och allt är klart med Rubin. Vad jag har förstått så var det förhandlingar mellan skivbolagen som pågick.

Det gick att läsa i en DN artikel för några veckor sedan.

Det har även framgått att det är Rubin som tagit kontakt med T(I)NC och inte tvärtom.

SÅDESÅ!!!

Besserwisser rocktöntar…

Gäst Oregistrerad 2003-07-11 21:19
 

”jag skiter i om vi kommer låta som eagle-eye cherry. det är rick rubin vi snackar om. han får göra vad han vill” – inge t(i)nc.

och det är väl trendigt att lyssna på dom?

Gäst Oregistrerad 2003-07-15 10:11
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig