dagensskiva.com

48 timmar

Text

Snabbt överstökat

Hultsfred anno 2003 är över. Det gick väldigt snabbt, kanske lite väl snabbt så här i efterhand, fast jag vet att jag inte tyckte det igår kväll.

Det har varit en märklig festival på flera sätt. Det har antingen varit färre besökare än vanligt eller har den lite modifierade planlösningen av området och campingen fungerat utmärkt. Samtidigt bodde vi väldigt bra i år och att sova till tio var inga problem, något som tidigare år varit en omöjlighet. Kombinationen en lugnare festival och bra möjligheter för sömn har gjort att jag faktiskt inte är speciellt sliten, bortset från ryggen som ömmar och lite små skavanker här och där. Kanske tar åldern ut sin rätt, vem vet…

Årets festival har varit riktigt bra. Jag har inte lyckats se de band jag ville se, men vem hade trott det? Däremot har jag sett band som Radiohead, Nasum, Cave-In, Strapping Young Lad och så vidare. Allt har inte varit bra medan en del har varit fantastiskt. Och vildsvinskebaben var godast i år också.

Jag missade band som Flogging Molly, In Flames och The Hives bland andra, men det är sånt som händer.

Nu befinner jag mig på mitt temporära uppehälle hos mina föräldrar, har precis duschat och packat upp grejerna. Imorgon är det tillbaks till fabriken. Det känns faktiskt inte helt fel, tro det eller ej. Det är bara runt 360 dagar kvar till nästa gång.

Tomas Lundström

Publicerad: 2003-06-15 13:27 / Uppdaterad: 2007-11-29 01:15

Kategori: Hultsfred 2003, Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig