dagensskiva.com

48 timmar

Text

Skum reflektion om låtlängd

I vanliga fall ligger mig korta, intensiva låtar varmast om hjärtat. Det ska manglas på fort och låttiden ska hållas ner. Annars riskerar ett mindre intressant parti att infinna sig och låten tappar i intensitet. Intresset sjunker.

Fram till Radioheads konsert var de två bästa konserterna i år Opeth och Cult of Luna. Inget av banden kommer under åtta minuter i låtlängd speciellt ofta om ens någon gång. På stereon funkar det men att stå och kika på det brukar bli drygt. Jag blir oftast uttråkad av långa låtar men ändå är det bra nu, Opeth mer än Cult of Luna, mest beroende på mig själv förmodligen. Vad är det som händer? Cred till banden i alla fall, ni förgyller min festival.

Tomas Lundström

Publicerad: 2003-06-14 18:03 / Uppdaterad: 2007-11-29 01:07

Kategori: Hultsfred 2003, Krönika

2 kommentarer

jag fattar inte.

Medlem 2008-12-22 12:39
 

Det faktumet är väl ingen högoddsare…..

Erik Oregistrerad 2008-12-22 15:42
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig