dagensskiva.com

48 timmar

Text

(Hultsfred) Patrik E tar pendeln

Årets festival inleddes som sig bör med en del strulande. Det är sånt man är beredd på men som ändå alltid känns menlöst och segt. Att det sedan kom en fet släng till senare på kvällen känndes inte direkt mer berikande men det är bara att sleva i sig.

Men nog om det.

Som går-”dagens-i-landsproblem.com toppar det faktum att vi har alldeles för få exemplar av vår pocket ”100 skivor – volym två”. Eller kanske snarare att den är för populär. De 4 000 exemplar som vi har med oss går åt som smör i det sporadiska solskenet. Vi blev helt enkelt tvungna att stänga tältet för att det skulle finnas några kvar att dela ut i dag och på lördag. I dag öppnar utdelningen i tältet kl 14:00 så de som ännu inte har garanterat sig ett exemplar gör säkrast i att dyka upp tidigt. Förutom pocketutdelning kommer vi även att ha tävlingar i tältet. Kom förbi.

På konsertfronten var Randy stabila, Turbonegro Turbonegro fast inte lika glänsande som i fjol. Sen kom Dogge och hans posse och styrde upp det hela så att man kunde krypa i sovsäcken med ett brett leende på läpparna efter lång dag av pendlande mellan adminstativt bajs och det som festivaler ska handla om: musik. Inte förvirring.

Patrik Ekelöf

Publicerad: 2003-06-13 17:05 / Uppdaterad: 2003-06-13 17:05

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig