dagensskiva.com

48 timmar

Text

[2003-05-12]

Jodå, så att…

Som en del i breddningen mot hårdare material har jag kommit med i redaktionen för dagensskiva.com. För att knyta an till diskussionen i forumet:

Namn: Tomas
Ålder: 24
Antal skivor: 500+
Första bra skivan: Twisted Sister ”Stay Hungry”
”Den” låten: Sepultura ”Arise”
Hemort: Örebro

Rör mig som sagt i de mörkare regionerna av skivhyllorna, men kikar gärna åt andra håll. Hade ett tag ett ganska osunt förhållande till Loosegoats och utropade under påverkan av maltdryck ”Her, The City Et Al” till en av historiens bästa skivor. Har numera reviderat denna ståndpunkt. Hittar alltid tillbaka till det som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen metal av alla de slag. Storheter för mig är namn som Neurosis, Sepultura, At The Gates och Vader. Etc, etc. Vinylälskare.

Sport ligger mig också väldigt varmt om hjärtat, i CV:n står det ishockeygymnasium. Gjorde dock ett vägval 1996, när jag petades från hockeylaget efter att ha dissat en match och åkt på Metallica i Globen. Folk trodde ”jag satsade hårdare än så här på hockeyn.” Kan ha varit mitt livs viktigaste val. Numera figurerar jag mest som åskådare, även om en seriös satsning på innebandy har inletts.

Som före detta smålänning (regionalt sett, dialekten är lyckligtvis(?) kvar) trivs jag även bra i naturen, speciellt i en båt en varm försommarnatt på jakt efter en grov gös.

Vi hörs!

Tomas Lundström

Publicerad: 2003-05-12 00:37 / Uppdaterad: 2003-05-12 00:37

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig