dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Pet Shop Boys gör filmmusik

Snart landar Pet Shop Boys nästa skivprojekt, del tre i remixserien ”Disco”, men det är redan dags för nya projekt. För andra gången är det filmmusik som gäller för gruppen, nämligen musiken till Stephen Frys filmatisering av Evelyn Waughs roman ”Vile Bodies”.

Soundtracket görs till största del av Art of Noise-medlemmen Anne Dudley, välkänd arrangör med många artistsamarbeten i sin meritlista – Pet Shop Boys inte minst. Duons bidrag kommer att bestå av nya låten ”Better Young Things” och covern ”The Party´s Over”. Filmen, och musiken, kan vi vänta oss först i slutet av året.

Mellan ”Disco 3″ och filmmusikprojektet kommer Pet Shop Boys även dyka upp på Yoko Onos remixplatta som släpps längre fram i år. Där har de arbetat om ”Walking on Thin Ice” från 1980, en av John Lennons sista produktioner.

Ola Andersson

Publicerad: 2003-01-15 14:19 / Uppdaterad: 2003-01-15 14:19

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig