dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Åsa Hamnestål årets P3/Rockparty-stipendiat

Arrangören och producenten Åsa Hamnestål, som bland annat ligger bakom klubben Riff Raff på Södra Teatern/Kägelbanan i Stockholm, erhöll årets P3/Rockparty-stipendie. Priset är på 10 000 kronor och Åsa fick det för att hon ”med stor energi, initiativkraft och djup passion för musiken under en rad är höjt kvaliteten på Stockholms liveutbud.”

Årets hedersdiplom gick till Petra Wangler för att hon ”med integritet, kunskap och inlevelseförmåga genom programmet Musikbyrån sätter guldkant på bevakningen av den moderna populärmusiken i Sveriges Television.”

Utmärkelserna delades ut mitt under pågående Hultsfredsfestival i lördags.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2002-06-17 17:05 / Uppdaterad: 2002-06-17 17:05

Kategori: Nyhet

2 kommentarer

Visst sätter Petra guldkant men det är inte mycket att sätta guldkant runt. Jag tycker SVT visar alldeles för lite musik. En konsert och de senaste videona varje vecka vore väldigt uppskattat. Och så får vi hoppas att MB läggs på bättre tider till hösten. Jag såg inte hälften iår.

Gäst Oregistrerad 2002-06-18 09:25
 

ja, de borde ha ett till musikprogram där de visar ett antal videor varje vecka. helst inte de senaste dock, utan hellre att de väljer ut speciella videor i olika sammanhang.

Gäst Oregistrerad 2002-06-19 11:11
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig