dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Prince släpper nytt och turnerar

Idag släpper Prince sitt nya album ”Rainbow Children”, åtminstone i USA. Riktigt när och hur det når Sverige är inte klart. Skivan som Prince hellre beskriver som en början till en koversation än som ett vanligt popalbum tar upp ämnen som rasism och religion.

Prince ger sig även ut på en USA-turné i dagarna som skall fungera som promotion för skivan. Några datum utanför USA är inte klara ännu, men artisten själv hoppas kunna ta turnén vidare ut i världen.

Hela låtlistan till ”Rainbow Children” kan vi presentera redan nu:

”Rainbow Children”
”Muse 2 the Pharaoh”

”Digital Garden”
”The Work — Pt. 1″
”Everywhere”
”The Sensual Everafter”
”Mellow”
”1+1+1 Is 3″
”Deconstruction”
”Wedding Feast”
”She Loves Me 4 Me”

”Family Name”
”The Everlasting Now”
”Last December”

Patrik Hamberg

Publicerad: 2002-02-13 20:51 / Uppdaterad: 2002-02-13 20:51

Kategori: Nyhet

2 kommentarer

Plattan släpptes på sin hemsida i oktober, förra året och en månad senare fanns den i butik i USA. Det är ett mycket udda album och det skiljer sig mycket från vad han tidigare gjort. Ganska jazzigt och tyvärr så finns det bara ett fåtal spår som håller för den lille mannens mått. Ett album för de redan inbitna.

Gäst Oregistrerad 2002-02-14 07:03
 

Plattan är långt ifrån vad man kan önska sig av Prince. Alldeles för tråkig. ”Rave 2 The Joy Fantastic” var något av en uppryckning, men ny är han tillbaka med ett svagt album igen. Ge honom en ordentlig producent. Det finns också ett album som heter 'High' (ej släppt ännu). Även det innehåller samma typ av material. Han är lite för spirituell för sitt eget bästa nuförtiden.

Gäst Oregistrerad 2002-02-14 09:41
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig