dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Slipknot-sångare i t-shirt kontrovers

Det är inte bara fans av Marilyn Manson och Cradle of Filth som kan råka i trubbel för sina vanor att ta på sig t-shirt på morgonen.

I onsdags när Slipknot var på väg hem till sin hemstad Des Moines och gick genom Denvers flygplats kom en kvinnlig säkerhetsvakt fram till Corey Taylor (sångare i bandet) och bad honom ta av sig eller vända sin t-shirt med texten ”Fuck me I´m famous” tryckt över bröstet eftersom det fanns kvinnor och barn på flygplatsen. I ett drag som kan tyckas lite fånigt satte sig sångaren ner med jackan knäppt för att inte dra blickarna till sig för att sedan, när gaten öppnade, knäppa upp jackan och rusa till planet. Ooh, farlig kille.

En inte lika rolig nyhet gällande band-tröjor är att en kille som stämt sin skola, Van Wert High School i Ohio, för att han inte fått gå på lektioner med en Marilyn Manson-tröja på sig fått sin stämning avslagen. Tröjan hade tre Jesus-ansikten på framsidan och texten beLIEve på ryggen. Det var inte tröjan i sig som var problemet stod att läsa i skolans yttrande, utan bandets värderingar. Kläder innefattas tydligen inte av rätten yttrandefrihet. Undrar om man får lyssna på vad man vill i skolan?

Kal Ström

Publicerad: 2001-03-23 13:04 / Uppdaterad: 2001-03-23 13:04

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig