dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Puffy säger Thank God efter rättegången

Strax efter den pågående rättegången mot SeanPuff DaddyCombs är klar kommer en gospelskiva med titeln ”Thank you” släppas. ”Den är ett tack till skaparen, det är gospel” sa Pastor Hezekiah Walker som gjort skivan med Puffy. I stort sett hela Bad Boy-stallet är representerat på skivan som enligt Walker mixar hiphop med gospel.

Puffy kan behöva en del stöd från ovan just nu. I förra veckan började rättegången mot Puffy, JamesShyneBarrow och Puffys livvakt som skall klargöra eventuell skuld i skottdramat på en klubb i New York i december 1999. Puffy och hans livvakt är åtalade för två fall av vapeninnehav och för att försökt muta ett vittne i rättegången. Shyne ligger än värre till med åtal för mordförsök. Alla åtalade nekar till anklagelserna men ett flertal har vittnat om att Shyne och Puffy haft dragna pistoler inne på klubben. Dessutom har en säkerhetsvakt som blivit skjuten under incidenten vittnat om att han sett Shyne med rykande pistol strax efter han blivit träffad.

Rättegången fortsätter och väntas hålla på i ytterligare tre till fem veckor. Vi får se om han har något att tacka för då.

Kal Ström

Publicerad: 2001-02-11 00:26 / Uppdaterad: 2001-02-11 00:26

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig