dagensskiva.com

48 timmar

Text

5 december: Terrible Feelings

manuela-liten

Foto: Hugo Nabo.

Manuela Iwansson sjunger i ett av Malmös hetaste nya band, Terrible Feelings. De har släppt tre sjuor under 2011 och gigat flitigt runt om i Sverige och Europa samt hunnit bli upptäckta i Japan, där de tre sjuorna samlats som fullängdaren Death to Everyone.

Vilket är årets album?
Jag tycker det har släppts sjukt mycket bra grejer i år, och det här är världens svåraste fråga att svara på. Men mina topp tre när jag skriver detta är: Yussuf Jerusalem Blast From The Past, Marvelous Darlings Single Life, och Jeff the Brotherhood We Are The Champions. Tätt följda av Pink Reason Shit In The Garden, In Solitude The World. The Flesh. The Devil. och Leather Leather Video.

Vad tar du med dig från 2011?
Mina misstag. En flaska champagne vid tolvslaget.

Vad ser du fram emot 2012?
Terrible Feelings släpper LP. I kölvattnet av detta besöker vi fler länder, spelar fler gig och äter mer mat. Sen skulle jag även vilja köra bil genom småstäder i Europa eller USA, ska bara kirra det där körkortet först…

Tomas Lundström

Publicerad: 2011-12-05 00:00 / Uppdaterad: 2011-12-05 15:07

Kategori: Julkalendern 2011

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig