dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

24 december: Hednar i The Generals

Hednar spelar bas och sjunger i The Generals som släppte sitt debutalbum Stand Up Straight tidigare i år. Ett frustande death’n'roll-lokomotiv som inte gjorde något för att dölja bandets influenser. Men spelar det någon roll när slipstenen dras så här bra? I think not.

  1. Vilket är årets album?
    Fan vad svårt det var att välja ett album! Jag står och väger mellan Totalt jävla mörker Söndra och härska och Lamb of God Wrath. Det får bli det förstnämnda för jag har lyssnat mest på den plattan och Totalt jävla mörker är ju bara så jävla råa.
  2. Vad kommer du minnas från musikåret 2009?
    Inte direkt någon lättare fråga! Haha, mycket kul hände under året men Bring Me the Horizons gig på Metaltown var fan bland det bästa jag sett.
  3. Vad ser du fram emot 2010?
    Jag ser fram emot en ny festivalsässong med många bra band och många varma öl och som alltid när Motörhead äntrar studion kan man knappt vänta tills släppet för man vet att det alltid är svinbra.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2009-12-24 00:00 / Uppdaterad: 2009-12-20 13:34

Kategori: Julkalendern 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig