dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

23 december: Stefan Lönn, Pistol Mob

Göteborgsbandet Pistol Mob (hemmahörande på Alleycat Records) är nyligen hemkomna från en några veckor lång Europaturné som bland annat tagit dem till Tyskland, Spanien och Portugal. Med starka debuten Close Enough färsk i bakfickan har man bjudit halva kontinenten på en ordentlig dos svängig, hetsig punkrock.

  1. Vilket är årets album/spelning?
    Årets spelning för oss står mellan spelningen hemma i Göteborg på Henriksberg nu i höstas eller spelningen nu senast i Granada. Vi är lite av ett husband på Henriksberg så det är alltid roligt men att spela inför 300 glada spanjorer knäcker det mesta. Jag vet inte vad de andra i bandet har för favoritspelningar men jag är ju svag för allt Mike Patton gör så jag får nog säga spelningen med Faith No MorePeace & Love i somras. Alternativt Nobunny på Truckstop Alaska i Göteborg, också i somras.
  2. Vad kommer du minnas från musikåret 2009?
    Personligen har jag två minnen som sticker ut, dels att jag fick signera hud för första gången efter giget i Granada (rockstar moment) och dels premiärspelningen med mitt och vår trummis Tobbes nya band Trubbel.
  3. Vad ser du fram emot 2010?
    Nästa år blir det fokus på att göra nya låtar till båda banden. Trubbel skall dessutom ut på en liten sväng i Sverige med Troublemakers, det kommer bli gubb-bra!

Martina Nordman

Publicerad: 2009-12-23 00:00 / Uppdaterad: 2009-12-21 04:07

Kategori: Julkalendern 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig