dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

7 december: André Vikingsson i Bye Bye Bicycle

Efter ett långt och gediget arbete släppte Bye Bye Bicycle i år sin debutskiva Compass. Skivan släpptes på Bonjour Recordings som drivs av André och även huserar några av årets andra intressanta artister som Hanna Lovisa och Portrait Painter(s).

  1. Vilket är årets album?
    Årets album, hmm… svår fråga, tycker det kommit en hel hög bra album från bl.a. Port O’Brien, Phoenix, Fever Ray, Miike Snow, Empire of the Sun, El perro del mar & Anna Järvinen. Men om det måste väljas fram ett specifikt får det kanske bli… säg… hmm… Empire of the sun, Walking on a Dream?
  2. Vad kommer du minnas från musikåret 2009?
    Musikåret 2009 kommer vi minnas som början på en lång berg-o-dalbaneliknande men ändå lysande musikkarriär. Vi släppte ju vår debutplatta då så det var rätt speciellt förstås. Sen kommer vi minnas The King of Pops bortgång i juni.
  3. Vad ser du fram emot 2010?
    Att släppa album nummer två! Samt att några av våra vänner släpper skivor då.

Marie Lindström

Publicerad: 2009-12-07 00:00 / Uppdaterad: 2009-12-01 09:08

Kategori: Julkalendern 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig