dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Sónar bokar nytt och bjuder på smakprov

Barcelonabaserade Sónarfestivalen, en årlig tredagarsfrossa för fantaster av elektronisk musik och multimediakonst i alla dess former och färger, släpper med knappt två månader kvar till årets upplaga ett knippe nya namn. Till tidigare offentliggjorda Animal Collective, Grace Jones, Orbital med flera, tillkommer nu Carl Craig, Jeff Mills, James Murphy & Pat Mahoney, Luomo och Bomb Squad i ett släpp främst koncentrerat på Sonar de Noche, den mer klubbinriktade delen av festivalen.

Samtidigt passar man på att offentliggöra att festivalen kommer att göra tre showcases, i New York, Washington samt London, 12:e, 14:e respektive 15:e maj. Om du skulle råka befinna dig i någon av dessa städer på nämnda datum kan du se artister som Tim Exile, Jon Hopkins, d.a.r.y.l. eller Prefuse 73 bedriva lobbyverksamhet för Sónar.

För andra, mindre lyckligt lottade, kan man lyssna på SónarRadio här.

Martina Nordman

Publicerad: 2009-04-23 12:45 / Uppdaterad: 2009-04-23 12:45

Kategori: Festivaler 2009, Nyhet, Sonar 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig