dagensskiva.com

48 timmar

Artikel

West Coast Riot: DLK inledde godkänt

Mart Hällgren, sångare, basist och grundare, i De Lyckliga Kompisarna höll inte med envetna snacket om att det är otacksamt att inleda en festival. Tvärtom så har man, enligt honom, mer tid till att se alla favoritband i lugn och ro och till att dricka mer. Och det är också det de uppmanar till redan i första låten; Dricka sprit och hålla käften. Inledningen började med andra ord på topp för att sedan öka och regnet som föll upphörde vilket i sig utgjorde en bra inramning på första akten ut på West Coast Riot

DLK wcr

De Lyckliga Kompisarna.
Foto: Sofia Qvarnström

Allsången är total under Ishockeyfrisyr och den något fåhövdade publiken gav sitt allt till dessa veteraner och bandet verkade trivas i glansen självt. Matematikläraren Mart stod för sedvanligt putslustiga kommentarerna och vardagsiakttagelserna iförd snickaroverall från Fristads(!). Dessa trallpunkens ambassadörer stod för dagens första trevliga konsert. Småtrevligt och vänligt. Precis som det ska vara på en De Lyckliga Kompisarna-spelning.

Publicerad: 2008-06-27 18:17 / Uppdaterad: 2008-06-28 13:47

Kategori: Artiklar, West Coast Riot 2008

6 kommentarer

Hahahahahaha. En sång om att dricka sprit. Hahahahaha. En sång om att odla långt hår i nacken och kort på huvudet. Hahahahahaha. Vafan, är du 12 år gammal eller? Trallpunk är lika roligt som Markooliohiphop. Jag hoppas nån skjuter mig innan jag tycker att ”småtrevligt och vänligt” lockar mig till en konsert. Fy fan.

spencer Oregistrerad 2008-06-27 22:58
 

Tja, är du lika korkad som den där kommentaren ger intryck av, ska du se att någon infriar dina förhoppningar snarare än du trott.

Medlem 2008-06-27 23:07
 

He he, kanske en av de bättre vändningarna jag sett, Blubb.

Medlem 2008-06-27 23:13
 

En av de _bästa_, rentav.

Medlem 2008-06-27 23:14
 

”Drick sprit och hålla Kæften” handler jo om EU !!!

Medlem 2008-06-28 12:32
 

Vad spencer inte verkar fatta är att, även om DLK är ett trevligt trallpunkband, så säger dom jävligt mycket bra saker med sin musik.
Om ni verkligen tog er tid (precis som Ai) och lyssnade på texterna så skulle ni förstå att DLK är mer än bara småtrevligt och vänligt.

Dräparn Oregistrerad 2008-06-28 22:58
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig