dagensskiva.com

48 timmar

Text

Benicàssim 2007: CSS-fiasko

En snabb uppdatering: efter en hel dags problem med ljudet på i princip alla scener fick till brasilianska CSS ta den till skrivande stund största smällen. På grund av problem med elförsörjningen hade de dessutom knappt kunnat soundchecka. Tjugo minuter efter utsatt tid lyckas de till sist få spela tre låtar. Iklädd paljetterad kroppsstrumpa gör Lovefoxxx sitt bästa, men vad hjälper det när de sedan måste avbryta spelningen igen på grund av elproblem. ”Vi har en överbelastning på nätet, och måste släcka ner scenen i åtminstone femton minuter”, är scenchefens förklaring. Alldeles nyss gick dessutom strömmen i hela byn Benicàssim, och på hela mediaområdet. Det är möjligt att CSS’ spelning pågår för fullt nu, men jag vet för närvarande inget om det…

Nu ska undertecknad ta sig ut i mörkret och försöka se lite av Human Leagues spelning (om den nu blir av).

Martina Nordman

Publicerad: 2007-07-21 23:32 / Uppdaterad: 2007-07-21 23:32

Kategori: Allmänt, Benicassim 2007

2 kommentarer

fiasko? tvärtom! en god CSS-spelning är en nedsläckt CSS-spelning :D

Medlem 2007-07-22 12:07
 

Human League’s öppning med Being Boiled höll på att bli min död .. av Eufori !!

Santo Oregistrerad 2007-07-25 11:43
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig