dagensskiva.com

48 timmar

Text

Arvika 2006: Trail of Dead byter skepnad

… And You Will Know Us by the Trail of Dead är en kraftfull varelse när de börjar spela. Men när de kliver fram på scen med en inspelad slinga bakom sig ser de ut som vanliga Svenssons, eller åtminstone Average Joe. Men när första ackordet tas ändras deras fysiska uppenbarelse och de får en ny karaktär.

... And You Will Know Us By the Trail of Dead

Ärligt talat har jag alltid mest tyckt att de är sådär. Det är de ikväll också. Höga toppar, men mest platt mark. När dessutom ljudet är kasst och utrustningen deras ovän som ikväll så håller det inte riktigt. Men jag är ganska nöjd ändå.

Kal Ström

Publicerad: 2006-07-17 00:53 / Uppdaterad: 2008-08-04 11:22

Kategori: Arvika 2006, Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig