dagensskiva.com

48 timmar

Text

Firmafest med Swing Fly

Swing Fly
Andromeda, kl 19:00

Det är ett ganska mäktigt band han har vid sin sida: Christian Falk på bas, Jocke Åhlund på gitarr, Rusiak och Rigo på kör och så en trummis och en dj (nä jag är inte säker på vilka de är). Däremot har han inte lyckat locka särskilt många människor till den lilla lilla scenen. Märkligt med tanke på hur det ska se ut någon timme senare. Självklart med tanke på att han bara hunnit få ut ännu en singel.

Swing Fly är än så länge fortfarande bara den mest bortslösade talangen i svenskt musikliv. Den ständige sidekicken som bara väntar på att få kliva ut och skina på egen hand. I publiken står Klas Åhlund och nickar i takt till partymusiken som ofta känns som en fortsättning på livet i Teddybears STHLM.

Just den här kvällen lämnar han Teddybears-materialet till senare, men fyller ut med ett par covers och något spår från gästandet hos Blacknuss. Det är väl inte den mest fokuserade av spelningar och stämningen blir lite av firmafest och uppvärmning. Men jag ser ändå hur det här kan komma att funka alldeles utmärkt på spritstinna nattklubbar runt om i landet i höst.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2006-07-16 20:52 / Uppdaterad: 2006-07-16 20:52

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig