dagensskiva.com

48 timmar

Text

Turbonegro levererar

Turbonegro
Vintergatan, kl 00:00

Det viskas att det är Thåströms fel att Turbonegro inte kan börja i tid (han spelade säkert onödigt länge). En dryg kvart försenade står i alla fall norrmännen på scenen. Sommarens enda spelning i Sverige, kanske årets. Gissa om det finns en och annan Turbojugend på festivalen…

Jag har hunnit se bandet ganska många gånger sedan återföreningen nu. Sällan har de känts lika laddade som igår. Den trötthet som jag ibland upplevt när jag sett dem tidigare är som bortblåst och framför en gigantisk apokalyptisk backdrop radar de upp hits. Det blir Allsång på Vintergatan med Hank von Helvete som allsångsledare (han drar också ett ganska lamt skämt om att han ska ta över Allsång på Skansen nästa år).

Under ”City of Satan” höjer de flesta i publiken sina röster för att höras. På något vis känns det bra att det är en ”ny” låt som får det bästa gensvaret. Det får bli det slutgiltiga beviset för att den här återföreningen faktiskt var av godo. Jag hör trots allt till dem som har tvivlat. Det är slut på det nu.

Gimme death punk, baby.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2006-07-14 13:29 / Uppdaterad: 2009-04-25 01:05

Kategori: Arvika 2006, Krönika

2 kommentarer

Norsk buskispudel måste vara bland det sämsta man kan se på en scen på arvika i år.

montag goes too farr Oregistrerad 2006-07-14 23:33
 

Nej, du har fel

Hitlerjugend Oregistrerad 2006-07-16 05:10
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig