dagensskiva.com

48 timmar

Text

Mest spelade v. 19

1. The Coup ”Pick a Bigger Weapon”
2. Mobb Deep ”Blood Money”
2. PlantlifeThe Return of Jack Splash
4. Astrud Gilberto ”Look to the Rainbow”
5. David & the CitizensNew Direction” & ”Are You in My Blood?”
5. C.Aarmé ”Vita”
7. The Isley Brothers ”Baby Makin' Music”
8. Stan Getz & João GilbertoGetz/Gilberto

last.fm står för statistiken.

Ok, nu har jag lyssnat mer på The Coup. Det är bra. Riktigt bra. Mobb Deep är mer g-g-g-g-g-g-unit än något annat och eftersom jag sov länge på senaste Fiddy kan jag bara tycka att det är en bra sak. Återstår att se hur bra och hur länge det håller.

Plantlife tillbaka i spellistan! Visst måste det ha kommit mer än Love Stink-mp3:an? Note to self: sniffa nätet efter nyheter.

Gilberto, Gilberto och Getz. Bossavecka. Följs självklart och naturligt upp av nytt från Isley Brothers. Bara en låt från R. den här gången. Bra, men inte lika bra som sist. Men visst, gubbarna kan fortfarande. Fråga: varför spelar de inte på Stockholm Jazz? För visst borde de det?

David & the Citizens har väl aldrig legat överst på min observationslista, men nu spelade jag igenom två EP-skivor. Fast inte kunde jag notera någon större skillnad i uttrycket. Men vad vet jag. Popmusik.

C.Aarmé kommer tillbaka med oväntat långa låtar och halva styrkan utbytt. Fortfarande störig punkrock. Bra det.

Veckans mp3: One SelfBluebird (Slimline Remix)
En av fjolårets bästa låtar i en remix för sommaren. Kanske har den varit ute länge, men jag hittade den först förra veckan. Kommer garanterat att hamna på festivalkassetterna.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2006-05-15 23:23 / Uppdaterad: 2006-05-15 23:23

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig