dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Gnarls Barkley till Hultsfred

I samband med sommarens Hultsfredsfestival har dagensskiva.com skrivit ett antal inte helt positiva nyhetsnotiser om de bokningar som dittills presenterats. dagensskiva.com dementerar nu uppgifter om att redaktionen hatar festivalen, en uppgift som publicerats på Rockparty.se – festivalens officiella sajt.

- dagensskiva.com hatar inte Hultsfredsfestivalen, men stora delar av redaktionen tycker de flesta bokningar som hittills presenterats är ganska tråkiga, säger Kal Ström chefredaktör för dagensskiva.com. Hultsfredsfestivalen brukar vara en väldigt trevlig festival, men numer verkar de inte vilja boka nya artister vi ännu inte haft chansen att se.

De kan dessutom lätt ändra på de inte helt positiva tongångarna om de fortsätter boka artister som de presenterade i natt: Gnarls Barkley.

Gnarls Barkley som består av Danger Mouse och Cee-Lo har ännu inte släppt sin första skiva, ”St. Elsewhere”, men de har redan fröjt oss med singeln ”Crazy” som varit omöjlig att få ur huvudet sedan vi hörde den i slutet av förra året.

- Nej, jag hatar inte Hultsfred eller Rockparty, säger Patrik Hamberg. Däremot tycker jag ganska illa om en ganska stor del av bokningarna. Men som sagt. Fortfarande ett stort steg framåt i relation till fjolåret. Jag ser mycket fram emot att se Pharrell, Amadou & Mariam, The Concretes, Kano, Diplo vs. A-Trak, The Mitchell Brothers, The Gossip, Burst, Max Peezay, Cunninlynguists, Pascal och naturligtvis nu även Gnarls Barkley.

Kal Ström

Publicerad: 2006-04-20 08:14 / Uppdaterad: 2006-04-20 08:14

Kategori: Nyhet

13 kommentarer

har aldrig lyssnat på gnals, men om cee-lo är med så är det alltid skitkasst. usel bokning. hoppas de ställer in veckan innan och snook ersätter.

Medlem 2006-04-20 10:03
 

hallå där skåning. det är faktiskt hultsfred vi snackar om, snook är naturligtvis redan bokade

Medlem 2006-04-20 10:28
 

I Like it…Love it..

crazy!

Medlem 2006-04-20 13:28
 

Precis som 2005, är det ett deprimerande tråkigt släpp. Man vill ju åka för att se nya artister, liksom.

Medlem 2006-04-20 15:16
 

nej det vill man inte.

alla åker dit för att supa på campingen.

Medlem 2006-04-20 16:23
 

plast är du seriös? Gnarls Barkley är väll det nyaste du kan se? Cee-Lo Green the perfect soulmachine och Danger Mouse mannen med cirka 10000 projekt är hur hett som helst

Medlem 2006-04-20 17:33
 

Det där är ju bara en massa skit.

Förutom The Concretes.

Medlem 2006-04-20 21:56
 

men lägg av med det äckliga musikfascisteriet nu. jag hyser stor respekt för dagensskiva.com men när det tenderar till att bli den indiesörja som vi alla så ofta tvingas acceptera så blir jag besviken.

hultsfred har visst intressanta bokningar i år. kolla bara på de svenska namnen, förutom kent o cardigans som är två av sveriges största akter, så finns ytterligare mkt mer. jag tänker på band som deportees och hello saferide. singer/songwritern tomas andersson wij. och så nämnda concretes.

åk till emmaboda om ni vill leka übersitter.

tack för mig!

Medlem 2006-04-21 13:46
 

Gnarls Barkley var ju faktiskt riktigt bra. Inte riktigt den typ av musik som brukar attrahera mig mest, men det är bra. Covern Gone Dddy Gone är sjukt skön.

Medlem 2006-04-21 14:32
 

Alltså. Jag har inga problem med att folk tycker Hultsfred är tråkigt och att bokningarna suger. Men om Dagens skiva inte ska fördärva sin trovärdighet fullständigt tycker i alla fall jag att de som skriver redaktionellt åtminstone borde motivera sina dissningar med mer än "ointressant". För det är väl mer bakom pannbenen på sidans kritiker än så.

Fast, det kanske visar sig att det är Linda Skugge som ligger bakom det hela med ett antal pseudonymer… då må det vara förlåtet.

Medlem 2006-04-22 00:49
 

"hultsfred har visst intressanta bokningar i år. kolla bara på de svenska namnen, förutom kent o cardigans som är två av sveriges största akter, så finns ytterligare mkt mer. jag tänker på band som deportees och hello saferide"

baaaaaaaaaahahahahahahaha. han drar upp de fyra ointressantaste namnen på hela listan typ.

Medlem 2006-04-24 15:01
 

Är det Violent Femmes gamla Gone Daddy Gone de båda genierna ger sig på?

Medlem 2006-04-26 23:24
 

krille: visst är det så men resultatet är inte ett av de hetare spåren

Medlem 2006-04-27 14:46
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig