dagensskiva.com

48 timmar

Text

En tråkig nyhet

Anders Bersten har nu lämnat dagensskiva.coms redaktion.

Det finns flera skäl till det. Dels har vi andra i redaktionen tyckt, precis som några av er har påpekat, att det påverkar vår trovärdighet när en medlem i redaktionen säljer skivor vi skriver om. Även om det inte påverkat oss i vårt urval eller tyckande och även om vi behandlat skivor från Anders distributionsbolag Dotshop.se på samma sätt som alla andra bolag på dagensskiva.com så är det inte konstigt att frågorna kommer. Det är olyckligt och i längden kanske ohållbart.

Kanske kommer vi sälja skivor i framtiden, men då kommer vi göra det tydligare och rakare mot er som läser. Vi kommer aldrig göra det via en omväg i något annat namn.

Men framförallt beror Anders avhopp på att han inte har tid med oss längre. Anders brinner på annat håll och vi önskar honom all lycka i framtiden. Förhoppningsvis kommer vi kunna göra något roligt tillsammans i framtiden.

Läs hans avskedsbrev här.

Kal Ström

Publicerad: 2004-09-03 07:19 / Uppdaterad: 2004-09-03 07:19

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig