dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

The Wannadies till Arvikafestivalen

Trots att årets festival i Arvika nästan har börjat fortsätter arrangörsgruppen Galaxen att skämma bort oss med nya bokningar. Efter en del lock och pock har The Wannadies tackat ja till att spela. Lördag kväll 21:00 blir speltiden, scenen heter Apollo. Detta innebär att Covenant (som tidigare placerats på nämnda scen och tid) flyttas till huvudscenen Vintergatan klockan 00:30 istället.

I samma veva presenteras även en bokning till scenen som kallas Impetus. Det är den danske show-DJ:n Bjørn Svin som kommer dit för att trollbinda publiken med ett set med allt från fjollig blippblopp till mörkare psykedeliska toner.

De sista bokningarna till Pluto-scenen, som arrangeras tillsammans med Riksteatern, är också klara. Programmet fylls ut och rundas av med hjälp av dessa namn: Dorinelli, Marcus Birro, Klubben Sekt, Viveka Zoo´s Prostituerade Teater och Open mic.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2002-07-03 10:49 / Uppdaterad: 2002-07-03 10:49

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig