dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Sean Lennon har skrivit på för Capitol

Sean Lennon som gav ut sin debutskiva ”Into the sun” på sorligt insomnade Grand Royal har skrivit på för ett nytt skivbolag, Capitol. Han är inte direkt först i familjen att ha skrivit på för skivbolaget. Pappa John gav ut sina soloskivor där och mamma Yoko gör det fortfarande.

Sen debutskivan gavs ut har han gästat på Handsome Boy Modeling School, Cibo Mato (som han också turnerade med), Deltron 3030 och Soulfly bland andra. Tillsammans med Beck och Rufus Wainwright har han dessutom spelat in ”Across the universe” för att ge ut på soundtracket till Sean Penns nya film ”I am Sam” som de också framförde tillsammans. Trion framförde låten för första gången på ”Come Together: A Night for John Lennon´s Words & Music” som vi tidigare rapporterat om.

Sean skriver just nu på nytt material och sägs vara mer än halvvägs klar i en intervju med Billboard.

Kal Ström

Publicerad: 2001-10-20 20:33 / Uppdaterad: 2001-10-20 20:33

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig