dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Rookiefestival

Mellan den andra och tredje november bjuder föreningen Rockparty in musikbranschen för att visa upp oetablerade artister, band och DJ:s. Platsen för tillställningen är RockCity (tidigare Metropol) i Hultsfred. Under helgen kommer det att bjudas seminarier och konserter från fyra scener där ett fyrtiotal akter kommer att slåss om skivbolagens och pressens uppmärksamhet.

- Att vi i Sverige länge saknat bra och konkreta möjligheter för att lotsa in unga talanger i musikbranschen är ingen hemlighet, men med ROOKIE vill vi ändra på det, säger Föreningen Rockpartys ordförande Patrik Axelsson i Hultsfred.

Vill ditt band ta chansen att visa upp sig är det inte för sent att anmäla sitt intresse. Senast den 12 oktober vill arrangörerna i Rockparty ha din demo. Adressen till en plats på scenen i Hultsfred är:

Rockparty
att. Rookie
Box 170
577 24 Hultsfred

Arrangemanget är öppet för alla åldrar (alltså inte bara journalister och skivbolagsmänniskor). Priset är 200 kronor för båda dagarna eller 120 för en endagsbiljett.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2001-09-17 13:10 / Uppdaterad: 2001-09-17 13:10

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig