dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Definitivt demo

Samlingsskiveserien ”Definitivt 50 spänn” har sedan länge varit en institution i det svenska musiklivet. Genom åren har de samverkande skivbolagen i RABB ofta fått frågan vad som krävs för att få medverka. Svaret har varit enkelt: ”Ditt band måste vara signat av ett bolagen som utgör RABB”.

Men, nu blir det ändring på det. Samarbetsorganisationen RABB har bestämt sig för att dra igång en ny satsning, ”Definitivt demo 50 spänn”.

Det enda kravet som ställs på band som vill vara med på samlingen är att de sjunger på modersmålet och att bandet är från Norden. Bortsett från det kravet handlar det mest om att lyckas beveka den grupp om 5-6 personer som väljer ut låtarna. Det är inte ens ett krav att ditt band är osignat, har du ditt bolags tillstånd att vara med är det helt ok.

Vill du ha en chans att vara med skickar du en demo märkt med bandets namn till:

Birdnest
Kolsvag. 4
731 33 Köping

Det går också bra att skicka mejl och ställa frågor på adressen:
home@birdnest.se

Glöm inte att bifoga en presentation av bandet och uppgifter om hur man får tag i er. Stoppa sedan alltihop i ett kuvert och märk det med ”Definitivt demo 50 spänn”.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2001-09-17 13:11 / Uppdaterad: 2001-09-17 13:11

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig