dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Hip Hop: bakom rubrikerna

Det har landat en del märkliga nyheter från hip hop-världen i landets tidningar idag. Gratistidningen Everyday rapporterade tex att hip hop-primadonnorna Lil Kim och Capone (!?) skjutit på varandra. I själva verket var det delar av de grupper som hänger runt de båda artisterna som råkat i luven på varandra. Det är ju inte utan att man undrar vad stenhårde Capone tycker om att ha förvandlats till kvinna av svenska Everyday? Kanske bäst att journalisten tar skydd nästa gång Capone tar med sig kumpanen Noreaga till våra trakter.

Snoop Dogg ska enligt de flesta rubriksättare spela in en porrfilm. Ja, i själva verket handlar det om att Snoop lånat ut några videor, tidigare osläppta låtar och sitt hus till Larry Flynt och hans bolag Hustler. Videon som är på väg ut på marknaden vilken dag som helst kommer i och för sig att innehålla scener med herr hund, men den som hoppas på att få se honom i bara mässingen lär bli besviken.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2001-02-27 20:02 / Uppdaterad: 2001-02-27 20:02

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig