dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Kontroversiella bandtröjor

Tidigare i veckan friades en tidigare fälld kvinna i USA från trakasseri-åtal för att hon haft en Marilyn Manson tröja med texten ”I am the god of f–k” när hon gick på det lokala köpcentret.

I England försöker de stoppa upprörande t-shirts på andra sätt. Förra fredagen, den 5e januari, gick Glasgow-polisen in i en Tower Records för att stoppa försäljningen av en Cradle of Filth-tröja med texten ”Jesus is a c–t”. Igår gick de in igen för att se om deras uppmaning till stopp av försäljingen av den obsena tröjan hade hörsammats. Tröjan fanns inte att finna i butiken, men antagligen blev polismännen inte så nöjda för det, den hade nämligen sålt slut. Och butikschefen sa att han inte har några problem med att ta in tröjan igen. ”Vi är stolta över att ha största möjliga utbud av våra produkter” sa han i en kommentar till engelska NME.

Kal Ström

Publicerad: 2001-01-12 17:23 / Uppdaterad: 2001-01-12 17:23

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig