dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Tricky skriver biografi

Tricky, som nyligen lämnade sitt bolag Island och skrev på för punkbolaget Epitaph, jobbar just nu inte bara på sin kommande skiva. Bristols galnaste skriver även på en självbiografi. Boken skall heta ”All I Hear Is Words”, innehålla texter, poesi och bilder av Tricky. Boken planeras till November och ges ut av Payback Press. En ny EP med Tricky-material kommer i juli och ett nytt album landra på skivdiskarna i höst.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2000-04-16 23:02 / Uppdaterad: 2000-04-16 23:02

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig